Fagrafika


Nem vagyok grafikus és nem is tanultam rajzolni, csak kivitelezem, amit mások elképzelnek, mutatnak, mondanak, vagy éreznek. Amit én tudok, azt tudja más is, csak kicsit jobban odafigyelek a részletekre. Mindig is rajzoltam, festettem, vagy valamilyen módon megalkottam, amit látok, gondolok.

Az oldal neve – Fagrafika – abból született, hogy az egyéb grafikai munkák mellett elkezdtem foglalkozni a pirográfiával. A pirográfia olyan, kevesek által gyakorolt képzőművészeti ág, amely során képeket, jeleneteket kézzel fába égetnek.

Először csak egy egyedi ajándék kapcsán került felszínre ez a művészeti ág, majd hamar kiderült, hogy van igény erre az exkluzív meglepetést kedvelők körében. Vannak, akik még törődnek azzal, hogy mit adnak szeretteiknek, ismerőseiknek emlékezetessé téve egy-egy értékes pillanatot, fontos eseményt vagy ünnepet és vannak, akik életük fontos és megismételhetetlen pillanatait szeretnék megörökíteni ebben az egyedi formában.

Különleges kézműves technikával készült képeim mindegyike egyedi megrendelésre készül. Ezáltal garantáltan mindegyik unikum a maga nemében, hiszen nincs két ugyanolyan arc, pillanat, nincs két ugyanolyan trófea.

Bízom benne, hogy együtt megvalósíthatjuk mindazt, ami eddig csak a képzeletekben létezett!

Schelb Zsolt

30/566-4713

info@fagrafika.hu

Comments are closed.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress